Studii clinice

Numai ProTectis conține Lactobacillus reuteri Protectis. În topul mondial al celor mai investigate, sigure și eficiente tulpini probiotice!

Relevanță științifică

BioGaia recunoaște importanța studiilor clinice în stabilirea eficacității și, mai ales, a siguranței tulpinilor de bacterii lactice utilizate în toate produsele sale.

Drept urmare, până în prezent, au fost efectuate numeroase studii clinice privind utilizarea tulpinilor sale patentate, din specia Lactobacillus reuteri. Au fost efectuate 266 de studii clinice, cu aproximativ 22,634 de persoane de toate vârstele. Rezultatele studiilor clinice au fost publicate în peste 180 de articole din diverse jurnale științifice.

Nu toate suplimentele cu bacterii lactice sunt la fel

Nu toate suplimentele cu bacterii lactice benefice sunt la fel.

Produsele BioGaia ProTectis conțin tulpina de bacterii lactice Lactobacillus reuteri Protectis (DSM17938), una dintre cele mai studiate tulpini disponibile, în special în rândul nou-născuților și copiilor de până la 3 ani. ProTectis a fost testat în peste 179 de studii clinice, cu aproximativ 17,969 de pacienți înrolați, dintre care 66% au fost copii. Lactobacillus reuteri Protectis s-a dovedit eficient în restabilirea echilibrului florei intestinale și sigur atât pentru sugari, cât și pentru copii și adulți. Publicarea rezultatelor studiilor în peste 140 de jurnale științifice este o dovadă în plus a importanței acestui supliment alimentar în rândul experților.

Pentru mai multe informații vizitează BioGaia

Selecție de studii clinice

Colici

Colici

ProTectis picături este eficient în colicile abdominale ale bebelușilor, reducând semnificativ timpul mediu de plâns, având chiar şi un efect profilactic. Primul studiu de acest gen, publicat în revista medicală Pediatrics (2007), a demonstrat că după 28 de zile de tratament cu ProTectis picături, durata medie a timpului de plâns la bebelușii cu colici a scăzut de la 159 minute la 51 minute, cu o rată de succes de minim 95%.

Durerea Abdominală Funcțională (DAF)

Durerea Abdominală Funcțională (DAF)

Durerea abdominală funcțională (DAF) afectează până la o cincime din toți copiii de vârstă școlară și este printre cele mai frecvente probleme medicale diagnosticate de către pediatri. Cu toate acestea, cauzele ce stau la baza afecțiunii sunt încă neclare.

Diareea Asociată Antibioticelor (DAA)

Diareea Asociată Antibioticelor (DAA)

Deoarece antibioticele nu distrug doar bacteriile patogene ci și pe cele folositoare organismului, echilibrul microflorei este perturbat în timpul tratamentului. Acest dezechilibru poate cauza diaree și alte probleme digestive, o afecțiune numită diareea asociată antibioticelor. Pot apărea și alte simptome, precum balonarea sau durerile de stomac.

Efectele sistemului imunitar

Efectele sistemului imunitar

Tractul gastrointestinal are un rol important în sistemul imunitar. De fapt, 80% din sistemul imunitar este situat în intestin. Suplimentarea cu ProTectis are efecte pozitive semnificative asupra incidenţei infecţiilor comune la copiii din grădiniţe și creșe și îmbunătățește sănătatea la locul de muncă, prin reducerea absențelor din cauza afecțiunilor respiratorii sau infecțiilor gastrointestinale.

Diareea călătorului

Diareea călătorului

Diareea călătorului este cea mai comună afecțiune a turiștilor. Se estimează că 10 milioane de oameni - între 20 - 50% dintre călătorii internaționali - sunt afectați de ea anual.

Gastroenterita acută

Gastroenterita acută

Gastroenterita acută este o inflamaţie a tractului gastrointestinal. Afectează atât mucoasa gastrică, cât şi cea a intestinului subţire, cauzând mai multe scaune moi sau apoase pe perioada unei zile.